Livrare gratuită la comenzi peste 500 lei.

Politica de livrare Pro Drivers

Ultima actualizare: 22.11.2023

Informatii companie:

Toate comenzile plasate pana la ora 15h00 se expediaza in aceeasi zi, restul comenzilor se vor expedia in ziua urmatoare.

Comenzile plasate in week-end se vor expedia Luni.

Livrarea se face prin curier rapid,toate comenzile se expediaza prin firma de curierat Sameday.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare, in functie de localitatea dvs.

Livrarea se face din usa in usa sau cu ridicare din easybox, la punctele instalate de catre firma de curierat.

De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi pana la 4-5 zile lucratoare.

Transportul este in valoare de 20 lei si coletele se livreaza doar in Romania prin intermediul firmelor de curierat, iar la comenzile de peste 500 lei livrarea este gratuita.

Taxa de transport (20 lei) va fi inclusă în factura emisă de NAVI MEDIASTART SRL și se va regasi în totalul de plată, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.

Dacă coletul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde sau are numarul de telefon trecut gresit, adresa specificată este incompleta/greșită etc), coletele rămân la curierul zonal o zi, după care revin la expeditor.

In situatia in care un client plaseaza 2 comenzi si din motive neintemeiate, coletele sunt refuzate, vom accepta o noua comanda pe site, doar cu plata produselor si transportului (in avans) prin card bancar.

Nu vom accepta plata ramburs de la clientii care au in contul sau de client maxim 2 comenzi cu status: refuz primire, indiferent de intervalul de timp intre aceste statusuri.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră:

  • manipularea necorespunzatoarea a marfurilor pe perioada transportului;
  • blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;
  • căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;
  • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;
  • cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.